MIESTEN VYÖT

 

Meiltä löydät rennot farkkuvyöt, casualvyöt ja pukuvyöt. Valikoimissamme on vuoraamattomattomat ja vuoratut vyöt sekä elastiset vyöt. Vöiden materiaaleina on halpa PU, edullinen PU/nahka ja nahka. Nahkana käytämme italialaista haljasnahkaa ja pintanahkaa. Mallistoon kuuluu kotimaiset Finna vyöt sekä maahantuonnin Boxerclub vyöt. Kaikki vöissä käytetyt soljet ovat nikkelivapaita. Mallistostamme löydät varmasti teillekin sopivan valimoiman.

 

NAISTEN JA LASTEN VYÖT

Mallistossamme on omat vyöt naisille ja lapsille. Klassiset naisten vyöt ovat pääosin valmistettu Suomessa ja ne kuuluvat Finna -mallistoomme. Vyöt ovat edulliset hinnaltaan, suurin osa niistä on nahkaisia. Nahkana käytämme italialaista haljasnahkaa ja pintanahkaa. Lasten vyöt on kuuluvat Boxerclub -mallistoon. Kaikki vöissä käytetyt soljet ovat nikkelivapaita.

 

 lompakot 

Mallistostamme löytyy useita eri kokoisia ja värisiä lompakoita miehille ja naisille. Uutuutena on myös etälukusuojatut mallit. Mallisto muodostuu pysyvistä klassikoista ja vaihtuvista uutuuksista ja ne valmistetaan pääosin nahasta.

 

Laukut

Mallistoomme kuuluu edullisia nahkaisia, keinonahkaisia ja kankaisia käsilaukkuja sekä klassisia nahkapalalaukkuja. Laukkuvalikoimastamme löydät myös pehmeät ja kevyet matkalaukut eri väreissä sekä kätevät traveller -laukut. 

 

Henkselit

Olemme ylpeitä täysin kotimaisesta täydellisestä henkselivalikoimastamme. Henkselien kaikki napit, soljet ja klipsit on nikkelivapaita ja olkaimissa on takuulukot. Mallistomme sisältää kapeita ja leveitä henkseleitä eri käyttötarkoituksiin. Henkseleitä on saatavissa eri väreissä ja kuoseissa.

 

ASUSTEET

Valikoimiimme kuuluu myös edulliset polyester solmiot. Solmioita on kauniissa erilaisissa ja erivärisissä kuoseissa sekä yksivärisinä. Mallisto vaihtuu sesongeittain. Myös huivit, taskuliinat ja suruliinat kuuluvat valikoimiimme  -taatusti edulliseen hintaan!